"To máš teda pech," ozývalo se na mýtině. Mýval trpěl akutní zácpou. Doktor Alpa velel jeho léčbě. Naordinoval mu stero nejrůznějších léků, leč nic nepomáhalo. Když se totiž ucpe trubka, musí se prošťouchnout. Mýval udělal salto nazad i napřed, písk ho, frk ho a bylo po problému.

A teď se přiznejte, kdo jste to četl déle než 15 vteřin?? :o)

Divíte se? Kroutíte hlavami? Tak pozor!...na krční páteř! Je tu totiž FÍGL!! (Bohužel ne Nac Mac :) ... rozhodla jsem se totiž, že zase něco vyhlásím...no, ok, válka to zrovna nebude, i když aspoň nějaká malinká sněhová bitvička by mi udělala radost nesmírnou a bebí veliký, ale asi si ještě budu muset počkat..tedy je tu taková pokusoutěž...je to samozřejmě kravina jako lavina, ale dokud mi někdo neprovede transplantaci mozku, nic lepšejšího ode mě nečekejte...zde tuto v Mývalí pohadce se kromě mývala a doktora Alpy skrývají další tvorové...prozradím, že jsou tři, jsou přihlášeni a autorizováni na Signálech a když se vyhlásí "dámy, zadejte se", nepůjdou hledat partnera (leda bych se v nich šeredně spletla :o)

Nuže tedy, hledejte a naleznete, první, kdo mi všechny "tvory" správně zašle VZKAZEM i s jejich přezdívkami na Signálech, domácím mazlíčkem a oblíbenou květinou! získá veletajnou odměnu...tak tajnou, že mi ji moje alterego dokonce odmítlo prozradit), ale bude to bomba...!!!

 

 

...no dobře, tak možná granát :o)